Παραλαβή παραγγελίας: Η παραλαβή γίνεται από τον αναφερόμενο στην παραγγελία ως παραλήπτη στην διεύθυνση που έχετε υποδείξει κατά την υποβολή της παραγγελίας σας.

Τρόπος παράδοσης παραγγελίας:

  • Η αποστολή της παραγγελίας πραγματοποιείται στη διεύθυνση που μας έχετε υποδείξει κατά την υποβολή της παραγγελίας σας. Η αποστολή γίνεται με τη χρήση courier. Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιούμε τους τρόπους, τους όρους και τις τιμές αποστολής κατά βούληση και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.
  • Παραλαβή από το κατάστημα:

Έχετε τη δυνατότητα να παραλάβετε την παραγγελία σας από το ατελιέ μας, στην διεύθυνση Αγίου Γεωργίου 55, 15451, Νέο Ψυχικό.

Η παραλαβή από το ατελιέ, στην περίπτωση που η παραγγελία σας έχει πραγματοποιηθεί μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, γίνεται έπειτα από συνεννόηση στο τηλέφωνο επικοινωνίας του e-shop.

Προϋποθέσεις παραλαβής από κατάστημα:

–  Θα πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί παραγγελία στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

–  Κατά την παραλαβή θα πρέπει να έχετε μαζί σας:

  • Τα απαιτούμενα στοιχεία για την εξακρίβωση της ταυτότητάς σας (ταυτότητα ή διαβατήριο στο οποίο αναγράφονται τα στοιχεία σας).
  • Την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας στο κινητό σας.
  • Στην περίπτωση κατά την οποία η πληρωμή έχει γίνει με κατάθεση, θα πρέπει να παρουσιάσετε και το αποδεικτικό κατάθεσης (ηλεκτρονικό μήνυμα στο κινητό σας).
  • Η προσέλευσή σας στο κατάστημα για την παραλαβή της παραγγελίας σας μπορεί να πραγματοποιηθεί μετά από τηλεφωνικό ραντεβού.
  • Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι προβαίνετε σε καταχρηστική άσκηση της δυνατότητας αυτής (π.χ. επανειλημμένη παραγγελία ειδών μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος και μη παραλαβή αυτών από το κατάστημα, κλπ.), διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε την παραλαβή της παραγγελίας σας από τα καταστήματά μας.

Επιβεβαίωση παραγγελίας: Κάθε παραγγελία συνοδεύεται πάντα από τηλεφωνική επιβεβαίωσής της.

Μπορείτε να ενημερώνεστε για την πορεία της παραγγελίας σας είτε τηλεφωνικά, είτε μέσω αποστολής ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail).

Διαθεσιμότητα προϊόντων: Επιφυλασσόμεθα να σας ενημερώσουμε σε περίπτωση που κάποιο είδος δεν είναι διαθέσιμο αφού πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας και να σας ενημερώσουμε για τον πιθανό χρόνο παράδοσης. Στην περίπτωση που δεν επιθυμείτε την παράδοση του συγκεκριμένου είδους, αυτό αφαιρείται από την παραγγελία σας. Η τυχόν υπόλοιπη παραγγελία εκτελείται κανονικά.

Όταν δεν αναφέρεται προθεσμία εκτέλεσης κατά την παραλαβή της παραγγελίας, οφείλουμε να σας παραδώσουμε την παραγγελία σας το αργότερο εντός τριάντα (30) ημερών μετά τη λήψη της παραγγελίας.

Εξαιρέσεις στο μέγιστο διάστημα παράδοσης των 30 ημερών: εάν υπάρχει πρόβλημα στη διαθεσιμότητα του είδους και αυτό σας έχει γνωστοποιηθεί εξαρχής ή για λόγους ανώτερης βίας.

Πραγματοποιούμε αποστολές μόνο εντός Ελλάδος

Οι αναγραφόμενες τιμές των προϊόντων είναι οι τελικές (συμπεριλαμβάνεται δηλαδή ο αναλογούν Φ.Π.Α.), ενώ δεν συμπεριλαμβάνουν έξοδα αποστολής. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα μεταβολής των τιμών χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση του πελάτη.

Η εταιρεία μας δεν δεσμεύεται σε καμία περίπτωση για την αποστολή της παραγγελίας προϊόντων, τα οποία προσφέρονται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, και λόγω τυπογραφικού ή μηχανογραφικού λάθους παρουσιάζονται σε διαφορετική τιμή από την ισχύουσα τιμή στον εκάστοτε αναρτημένο τιμοκατάλογο.

Ακύρωση παραγγελίας: Ακύρωση παραγγελίας γίνεται δεκτή εφόσον δεν έχει ακόμα εκτελεστεί ή δεν έχει παραδοθεί. Η ακύρωση πρέπει να γίνει είτε μέσω αποστολής ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) είτε τηλεφωνικά.