Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν είστε ικανοποιημένοι με την αγορά σας, τα προϊόντα μπορούν να επιστραφούν εντός 5 ημερών από την ημερομηνία πρώτης προσπάθειας παράδοσης της παραγγελίας και μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ αλλαγής είδους, αλλαγής μεγέθους, παροχής πιστωτικού υπολοίπου (κουπόνι) ή επιστροφής χρημάτων. Ο πελάτης υποχρεούται να αποσυσκευάσει και να ελέγξει τα είδη της παραγγελίας του και σε περίπτωση εμφάνισης κάποιου ελαττώματος, να ειδοποιήσει την εταιρεία εντός 5 ημερών. Πέρα των 5 ημερών θεωρείται πως τα είδη της παραγγελίας παραδόθηκαν στον πελάτη σε άριστη κατάσταση. Προκειμένου να γίνει δεκτή η επιστροφή, όλα τα προϊόντα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση με τις ετικέτες και την αρχική τους συσκευασία.

Επιστροφές δεν γίνονται δεκτές σε προϊόντα κατά παραγγελία και για προϊόντα που έχουν την ένδειξη «ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ» στην περιγραφή τους.

Η εταιρεία IYOUNOW διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί επιστροφές που δεν είναι εξουσιοδοτημένες ή/και δεν αποστέλλονται σύμφωνα με τους όρους επιστροφής που αναγράφονται λεπτομερώς στη παρούσα πολιτική επιστροφών. Σε περίπτωση μη-εγκεκριμένων ή μη αποδεκτών επιστροφών, τα προϊόντα θα επιστρέφονται στη διεύθυνση αποστολής της αρχικής παραγγελίας.

Οδηγίες επιστροφής προϊόντων

Αν για οποιοδήποτε λόγο, δεν είστε ικανοποιημένοι με την αγορά σας, και επιθυμείτε να επιστρέψετε ένα ή περισσότερα προϊόντα από την παραγγελία σας, πρέπει:

  1. Να πακετάρετε τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε.
  2. Να συμπληρώσετε τη φόρμα επιστροφής που θα βρείτε στο site μας.
  3. Στη συνέχεια μπορείτε να προχωρήσετε σε αποστολή του προϊόντος που επιθυμείτε να επιστρέψετε στην διεύθυνση: Αγίου Γεωργίου 55, 15451, Νέο Ψυχικό

Σημαντική Σημείωση: Δεν δεχόμαστε επιστροφές που αποστέλλονται με Ελληνικά Ταχυδρομεία λόγω συχνών απωλειών και σοβαρών καθυστερήσεων.

Αλλαγή προϊόντος

Τα προϊόντα μπορούν να αλλαχθούν με οποιοδήποτε διαθέσιμο διαφορετικό μέγεθος ή είδος. Οι αλλαγές πραγματοποιούνται με το ισχύον ποσοστό έκπτωσης που ισχύει την ημέρα της αλλαγής.

Έκδοση Πιστωτικού

Υπάρχει δυνατότητα έκδοσης πιστωτικού το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί εντός 12 μηνών από την ημερομηνία επιστροφής και ισχύει για αγορές από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Επιστροφή χρημάτων

Οι επιστροφές χρημάτων πραγματοποιούνται πάντοτε μετά από συνεννόηση και εντός 8-10 εργάσιμων ημερών από την στιγμή που τα επιστρεφόμενα είδη παραληφθούν και ελεγχθούν.

Στην περίπτωση που η αρχική αγορά έχει πραγματοποιηθεί με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση της χρέωσης.

Στην περίπτωση που η αρχική αγορά έχει πραγματοποιηθεί με τραπεζική κατάθεση, τα χρήματα θα επιστρέφονται σε λογαριασμό τον οποίο μας έχετε υποδείξει.

Στη περίπτωση που η παραγγελία έχει δηλωθεί ως δώρο, σε περίπτωση επιστροφής, δεν υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής χρημάτων.

Σε αυτή τη περίπτωση μπορούμε να προσφέρουμε αλλαγή σε είδος/μέγεθος ή την έκδοση πιστωτικού.

Προϋποθέσεις επιστροφών:

  • Τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται στην κατάσταση που παρελήφθησαν.
  • Σε περίπτωση που δεν τα επιστρέψετε, κατά τον χρόνο που συμφωνήθηκε κατόπιν της συνεννόησης με την εταιρεία μας, τότε δικαιούμαστε να μην αποδεχθούμε την επιστροφή και να αρνηθούμε την αντικατάσταση.
  • Η επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να συνοδεύεται από όλα τα έγγραφα, τα οποία συνόδευαν την αρχική του παραλαβή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής).

Το προϊόν πρέπει να έχει την πλήρη συσκευασία του και τα ταμπελάκια του άθικτα.

Έξοδα Επιστροφής

Επιστροφές προϊόντων με χρέωση της εταιρείας IYOUNOW:

Η επιστροφή & αντικατάσταση (στην περίπτωση που το επιθυμείτε) προϊόντων πραγματοποιείται με δική μας χρέωση στην περίπτωση κατά την οποία:

  • η παραγγελία σας έχει εκτελεστεί εσφαλμένα, δηλαδή έχει γίνει από την πλευρά μας παράδοση είδους άλλου από αυτό που παραγγείλατε είτε κατά είδος ή σε ποσότητα
  • κατά την παράδοση η συσκευασία του είδους είναι κατεστραμμένη σε σημαντικό βαθμό ή ολοκληρωτικά
  • το είδος είναι ελαττωματικό.

Στις ανωτέρω περιπτώσεις μπορείτε είτε να μην αποδεχθείτε την παραλαβή της παραγγελίας σας ή να ζητήσετε την επιστροφή της σε συνεννόηση με την εταιρεία μας. Προσφέρουμε επιστροφές χωρίς χρέωση, εντός Ελλάδος, αποκλειστικά με την εταιρεία διανομών ΧΧΧΧΧΧ. Θα χρειαστεί να επιλέξετε “χρέωση παραλήπτη” κατά την παράδοση του δέματός σας.

Σε περίπτωση επιλογής άλλης εταιρεία διανομών εκτός της ΧΧΧΧΧΧΧ, ο πελάτης επιβαρύνεται με τα έξοδα αποστολής. Η πολιτική αυτή περιορίζεται σε μία μόνο επιστροφή ανά παραγγελία.

Σε περίπτωση που η παραγγελία επιστρέφεται από χώρα εκτός Ελλάδος, ο πελάτης επιβαρύνεται με τα έξοδα αποστολής.

Σε περίπτωση που η παραγγελία επιστρέφεται από χώρα εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης ο πελάτης επιβαρύνεται και με τυχόν έξοδα εκτελωνισμού, φόρους και δασμούς.

Μέθοδος επιστροφής προϊόντων:

  • Μέσω courier.
  • Στο ατελιέ μας, Αγίου Γεωργίου 55, 15451, Νέο Ψυχικό.